Parketgulv

Parketgulv

Smukke trægulve – De bedste materialer

Alle vores leverandører håndplukkede, da vi har de højeste krav til både garanti, leveringssikkerhed og kvalitet. Derfor bruger vi udelukkende materialer fra branchens bedste producenter, som lever op til vores krav.

Ring og hør mere om trægulvets muligheder på 43 99 88 70. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er eksperter i lægning af parketgulv

Et parketgulv, som f.eks. et sildebensparket, er den klassiske løsning, som kan løfte et rum til nye højder. Et sildebensparket opnår en smukkere patina med årene, og tåler at blive slebet mange gang uden, det går ud over strukturen i det unikke mønster. Før en lægning af parketgulv vejleder vi dig meget gerne i fordelene ved de forskellige typer trægulve, vi tilbyder. Vi giver også rådgivning omkring vedligeholdelse af de forskellige typer gulve, så de kan holde mange år frem. Hos STECA Gulve lægger ville alle typer trægulve, så du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.