Epoxy gulv

Epoxy gulv

Epoxy gulv – Det smukke og praktiske gulv

Drømmer du om et enkelt og praktisk gulv, som samtidig er smukt at kigge på? Så skal du måske overveje et slidstærkt epoxy gulv! Hos STECA er vi eksperter i at lægge epoxy gulve, og vi har flere års erfaring med at lægge denne gulvtype for virksomheder og industri, men er i stigende grad også begyndt at lægge epoxy gulve for flere private kunder. Et epoxy gulv er både hårdført, rengøringsvenligt og nemt at vedligeholde, så det er en perfekt løsning i et rum med meget daglig trafik. Læs mere her og bliv lidt klogere på det smarte epoxy gulv – og hvad vi kan tilbyde.

Hvad er et epoxy gulv?

Epoxy gulve har en lang historie i industrien, hvor det har været elsket på grund af slidstyrken og den lave vedligeholdelse og lange holdbarhed. Faktisk er en epoxy gulvbelægning hele tre gange så stærkt som et betongulv, så der er ingen tvivl om, at hvis du anskaffer dig denne gulvtype, så vil det holde i mange år fremover.

Kort om epoxy: Epoxy er overordnet et bindemiddel, hvor der tilsættes maling, lim, fugemasse og andre ingredienser, der tilsammen danner et meget holdbart materiale.

Epoxy gulve til industri og virksomheder

Hos STECA har vi flere års erfaring med at lægge epoxy gulve for virksomheder, da gulvet er dejligt praktisk at have med at gøre. Vi har blandt andet lagt gulve for fabrikker, lagerbygninger, kontorer osv. Med fugefrie epoxy gulve holdes gulvet rent og pænt, og det er nemt at rengøre. Skal vi give et godt tilbud på epoxy gulv til din virksomhed?

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.