Skur

Vi er dit tømrerfirma, når du skal have bygget nyt skur.

Skur

Nyt anneks eller skur

Hos Steca Entreprise finder du en kompetent og professionel tømrer, når der skal bygges et nyt skur på din grund. Med os som dit tømrerfirma er du garanteret et godt håndværk. Vores kompetencer som tømrer- og gulvfirma dækker bredt, hvorfor vi er i stand til at hjælpe med hele projektet.

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde, hvor vi løbende er i dialog, således vi sikrer os, at vi leverer et resultat, som imødekommer dine ønsker.
Skal vi bygge dit nye skur, er du velkommen til at kontakte os for at tage en snak om projektet. Med flere års erfaring indenfor faget, kan vi tilbyde grundig rådgivning og i fællesskab finde den bedste løsning.

Skur med mange anvendelsesmuligheder

Uanset hvilken type skur du ønsker at få bygget, er vi klar til at hjælpe dig med projektet. Et nyt skur giver en række gode muligheder for at udnytte pladsen på din grund. Vi kan blandt andet bygge de følgende typer:

  • Haveskur
  • Træskur
  • Redskabsskur
  • Drivhus
  • Anneks

Et haveskur er udsat for vind og vejr, og det er ofte ikke tilstrækkeligt behandlet mod fugt og råd. Har du brug for at få renoveret dit allerede eksisterende skur eller anneks, gør vi gerne dette. Som tømrere og gulvmænd kan vi løse en bred række af forskellige opgaver blandt andet vedrørende døre og vinduer samt lægning af gulve.

Kontakt os her for at høre mere og få et tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få opsat et skur på din grund, er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder gerne og kommer med et tilbud på den ønskede løsning.

Du kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt, ligeledes er du også velkommen til at ringe til os på telefon 43 99 88 70.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.