Nyt Trægulv

Trægulve

Alt i nye trægulve

Skal du have lagt nyt trægulv, kan vi hos Steca Entreprise stå for at løfte opgaven. Vi er specialister i både slibning og lægning af trægulv. Uanset hvilken gulvtype, du ønsker at få lagt, hjælper vi gerne.

Hos Steca Entreprise er vi specialiserede i parketgulv, hvor vi blandt andet kan stå for at lægge sildebensparket. Vi tilbyder følgende gulvløsninger i træ og behandling heraf:

Når du vælger at få udført et nyt gulv med træbelægning, får du et særdeles holdbart gulv. Som dit gulvfirma lægger vi trægulve i så godt som alle træsorter blandt andet egetræ, bøgetræ og fyrretræ. I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en løsning på baggrund af dine ønsker. Vi sørger for, at du får et nyt gulv, der er præcist, som du ønsker det.

Smukke klassiske løsninger

Et parketgulv, som f.eks. et sildebensparket, er den klassiske løsning, som kan løfte et rum til nye højder. Et sildebensparket opnår en smukkere patina med årene, og tåler at blive slebet mange gang uden, det går ud over strukturen i det unikke mønster. Før en lægning af parketgulv vejleder vi dig meget gerne i fordelene ved de forskellige typer trægulve, vi tilbyder. Vi giver også rådgivning omkring vedligeholdelse af de forskellige typer gulve, så de kan holde mange år frem. Hos STECA lægger ville alle typer trægulve, så du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Alle vores leverandører håndplukkede, da vi har de højeste krav til både garanti, leveringssikkerhed og kvalitet. Derfor bruger vi udelukkende materialer fra branchens bedste producenter, som lever op til vores krav.

Opnå den længste holdbarhed med et solidt undergulv

Når der skal lægges et nyt trægulv, er det altafgørende for holdbarheden og kvaliteten, at undergulvet kan bære den ønskede gulvbelægning. Det er vigtigt at tage højde for gulvets opbygning. Vi gennemgår altid gulvet forinden og hjælper gerne med at støbe et nyt undergulv -hvis nødvendigt.

Som gulvmænd og tømrere er vi specialister i arbejdet med træ. Vi tilbyder derfor også at varetage større renoveringsopgaver. Når du har os med på holdet, er du sikret et færdigt resultat, som er kvalitetssikret. Vi kan løse en lang række forskellige og alsidige opgaver indenfor renovering og istandsættelse.

Kontakt os her for et tilbud på din gulvopgave

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvorledes vi kan løse din gulv- eller renoveringsopgave, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om projektet. Enten kan du ringe til os på telefon 43 99 88 70 eller henvende dig gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.