Træterrasser

Hos Steca Entreprise er vi specialiseret i at bygge træterrasser.

Træterrasser

Terrasser i flere træsorter

Planlægger du at få bygget en ny terrasse i træ, finder du hos os en tømrer, der kan løfte opgaven. Når du vælger at få udført din terrasse i træ, er det muligt at udforme din terrasse præcis efter dine ønsker, hvad angår niveauer og former. Vi er et tømrerfirma med et højt kvalitets- og serviceniveau. Har du en tømrer fra Steca Entreprise med indover projektet, vil du altid opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker.

En træterrasse kan udføres i flere forskellige træsorter, alt efter hvad der passer til din ejendom og dine krav til vedligeholdelse. Når vi bygger træterrasser, kan vi blandt andet tilbyde følgende:

  • Overdækkede terrasser
  • Terrasser i jordniveau
  • Hævede terrasser
  • Terrasser med afskærmning

Tømrer med speciale i træterrasser

Hos Steca Entreprise har vi flere års erfaring med at bygge og renovere træterrasser, vi er derfor altid til din rådighed, når du har brug for rådgivning og vejledning. Det er vores første prioritet at levere et resultat, som imødekommer dine behov.

Overvejer du at få bygget en træterrasse på din grund, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne. Vi sætter os gerne ind i projektet og kommer med et professionelt løsningsforslag.

Kontakt os for en snak om dit projekt

Skal vi stå for at bygge din træterrasse, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på telefon 43 99 88 70. Vi glæder os til at høre mere om projektet.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.