Gulvbelægning

Gulvbelægning

Ny gulvbelægning? København og Nordsjælland

Hos STECA tilbyder vi professionel montering af gulvbelægning i København og Nordsjælland. Vi har flere års erfaring med lægning af gulve, og vi kommer gerne med gode råd og kompetent rådgivning, når du står og skal vælge din nye gulvbelægning til boligen – og det er uanset, om der er tale om et enkelt rum eller i forbindelse med en større renovering. Vi tilbyder at lægge alt fra parket- og trægulve til gulve med tæpper, epoxy og linoleum.

Skal vi hjælpe dig med monteringen af den helt rigtige gulvbelægning i København eller Nordsjælland? Så giv os et kald på 43 99 88 70 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Lægning af gulve og undergulv

Hvis du skal have lagt en ny gulvbelægning i eksempelvis København, tilbyder vi en totalløsning, hvor vi både sørger for lægning i af selve gulvet samt lægning af undergulv. Et undergulv er både med til at sikre et jævnt underlag og en god akustik samt forhindre fugt fra et betongulv i at trænge op i et trægulv eller anden gulvbelægning. Vi sørger naturligvis for at finde frem til det undergulv, der passer bedst i forhold til din bolig og den gulvtype, som du ønsker.

Ved at benytte os som dit professionelle gulvfirma kan du være sikker på, at dit nye gulv bliver lagt helt korrekt efter alle foreskrifter samt et langtidsholdbart resultat, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Montering af ny gulvbelægning i København – Høj kvalitet & god service

Hos STECA har vi altid fokus på godt håndværk, høj kvalitet samt en fair og imødekommende kundeservice. Du får gulvlægning til en fair pris, men vi er ikke markedets billigste – kvalitet koster, og vi tilbyder en højere kvalitet end lavprisfirmaerne.

Vi kommer meget gerne ud og beser opgaven og tager en snak med dig omkring ny gulvbelægning i hele København og Nordsjælland.

Ring på 43 99 88 70 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig omkring gulvlægning og pris.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.