Linoleumsgulv

Linoleumsgulv

Linoleumsgulv – Gulvet med de mange fordele

Er du på udkig efter et gulv, der både er en fryd for øjet, og som passer godt ind i din bolig eller på din arbejdsplads? Og er du samtidig på udkig efter komfort og høj slidstyrke? Så kan et linoleumsgulv være den perfekte løsning! Hos STECA har vi stor erfaring med rådgivning og lægning af linoleumsgulv for både virksomheder og privatpersoner – naturligvis med fokus på god kundeservice og høj kvalitet.

Et linoleumsgulv kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og det fås i et utal af farver og mønstre, og giver derfor rig mulighed for at udtrykke virksomhedens visuelle identitet eller din personlige indretningsstil i hjemmet.

Linoleumsgulvet har en lang række fordele, der altid vil gøre det til et godt og solidt valg. Først og fremmest har gulvet en meget høj slidstyrke og er derfor velegnet til meget, og tung, trafik. Derudover kræver gulvet minimal vedligeholdelse og skulle uheldet være ude, er det også nemt at reparere.

Skal vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige linoleumsgulv? Så giv os et kald på 43 99 88 70, og lad os gå i dialog om dine ønsker og behov.

Gulvbelægning med linoleum – Praktisk på arbejdspladsen og i hjemmet

Et linoleumsgulv har den fordel, at det er meget miljøvenligt, ligesom det også er utroligt slidstærkt og nemt at rengøre. Derfor egner en gulvbelægning med linoleum sig rigtig godt i rum, hvor der hver dag er meget trafik – eksempelvis i kontorområder og i kantiner samt i private hjem. Det slidstærke gulv misfarves ikke, og pletter fjernes nemt og hurtigt med en fugtig klud.

Skab dit eget personlige udtryk med linoleumsgulv

Hvis du overvejer et linoleumsgulv, kan du vælge mellem et hav af farver, mønstre og designs, så du på den måde får et gulv, der matcher perfekt ind i dit hjem. Uanset om du drømmer om et minimalistisk udtryk eller en mere farverig stil, kan et linoleumsgulv imødekomme dine ønsker.

Hos STECA klarer vi lægning af linoleum med stor ekspertise, og vi rådgiver dig meget gerne omkring de forskellige muligheder. Du er velkommen til at ringe til os på 43 99 88 70, hvis vi skal lægge et smukt og praktisk linoleumsgulv for dig.

Kontakt STECA Entreprise i dag

Vil du høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om dit projekt, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Hos STECA Entreprise får du professionelle og erfarne fagmænd indenfor tømrerfaget og gulvbelægning. Kontakt os på telefon 43 99 88 70 eller udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.